ÎNDRAZNESTE!!! Pantaloni cu pană…a treasure in our summer wardrobe!

Pantalonii până la gleznă se numără printre tendințele acestei toamne. Pentru că sunt mai greu de purtat, ne-am gândit să îți dăm câteva idei care să te ajute.

Pantalonii până la gleznă trebuie purtați cu o bluză care curge pe lângă corp, pentru a păstra echilibrul. Ai grijă, însă, să nu fie prea largă, pentru că îți va da un aer neîngrijit.
Alege mărimea potrivita!

Atunci când îți cumperi pantaloni până la gleznă, asigură-te că îți iei mărimea potrivită. Evită modelele prea largi, pentru că te vor face să arăți cu câteva kilograme în plus.

Poartă-i cu tocuri

Dacă nu ai siluetă de fotomodel, ar trebui să eviți să porți pantalonii până la gleznă cu balerini sau cu pantofi fără toc. Acești pantaloni îți taie din picioare și le fac să arate mai scurte și ai nevoie de pantofi care să îți alungească silueta. Dacă ești mignonă, pantofii nude sunt cea mai bună alegere.

Alege culori neutre vezi Pantaloni pană Tuxedo

Dacă vrei să adopți un look clasic, cumpără-ți pantaloni până la gleznă în nuanțe neutre. Îți vor da un aer sofisticat și elegant!

Optează pentru imprimeuri
Pantalonii până la glezne cu imprimeuri sunt cea mai bună alegere pentru ținutele de zi. Au un aer casual și te vor întineri cu câțiva ani!

Share this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *