Rochia albă

Rochia Cleopatra

Rochiile albe sunt simple, revitalizante şi perfecte pentru vară. Cu toate astea, să porţi corect o rochie albă e un pic mai complicat decât sugerează culoarea. Dar, dacă cunoşti câteva trucuri de bază, o să te descurci de minune. Prima dată, trebuie să alegi o nuanţă de alb care se potriveşte cu pielea ta.aici

Nu toate femeile pot purta albul acela strălucitor, puternic, dar, din fericire, există câte o nuanţă de alb pentru fiecare tip de ten. Dacă ai tenul mai palid, atunci poţi alege culoarea albă clasică şi cu accesorii argintii.

Tenul măsliniu merge foarte bine, de asemenea, cu albul, dar şi cu nuanţa ecru, mai ales când adaugi şi accesorii aurii. Dacă ai pielea rozalie, cel mai bine merge cu crem sau alb ivory şi cu accesorii argintii şi aurii deopotrivă. aici

Urmatorul pas: Alege o rochie albă opacă şi din material solid. Ştii deja că, dacă ai puţin soare în spatele rochiei tale albe, s-ar putea să oferi o privelişte asupra lenjeriei intime interlocutorului. Aşa că, atunci când mergi să cumperi o rochie albă, ia în considerare acest factor şi plasează rochia sub lumină şi pune o mână sub material ca să vezi cât e de gros.

Poartă lenjerie intimă de aceeaşi culoare cu pielea ta. Deşi majoritatea femeilor tind să aleagă lenjerie intimă de culoare albă, la o rochie albă, va deveni la fel de vizibilă sub material, aşa că nu te ajută.

Rochia Tuxedo

Alternativa la rochia alb… costumul alb sau rochita TUXEDO aici
Anul acesta, se poartă şi costumele albe pentru femei. Aşa că, dacă nu eşti adepta rochiţelor, dar îţi place culoarea de care vorbim, poţi alege această alternativă.
Costumul office pentru femei a migrat din garderoba bărbaților de multă vreme. Pentru prima oară, femeile au purtat un costum în secolul 19, în mijlocul mișcării feministe. Însă în cercurile fashion, femeia care poartă un costum cu pantaloni este asociată cu legendara Coco Chanel, inventatoarea trendului.
Anul acesta, am văzut costume albe la Stella McCartney, dar şi Ann Taylor.

Share this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *