Summer vibes

Când vine vorba de sezonul cald, nimic nu este mai reprezentativ pentru acest anotimp decât o rochie albă. Pe cât de simplă, pe atât de ofertantă în ceea ce privește multitudinea e accesorizări posibile. Rochie albă Angel. Simplă, ușoară, lejeră. O adiere răcoroasă de vară.

rochie angel 3

Îți recomandăm cu mare încredere o rochia midi de vară Contrast, in doua nuante contrastante, cu insertii uror transparente si spate decupat. Deși aparent este o rochie pentru ocazii speciale, poate fi o alternativă excelentă chiar și pentru pentru un cocktail servit cu prietenii sau cu cei dragi după o zi lungă și istovitoare. Este o rochie perfectă pentru o femeie nonconformistă căreia îi place să se joace cu culorile.

Rochia Contrast

Pentru o ieșire cu prietenele sau la o plimbare de duminică în parc, alege o rochie de vară viu colorată SKATER. Acest tip de imprimeu este încă foarte la modă, fiind o marcă a feminității și inocenței. Toate aceste detalii, în combinație cu materialele lejere din care este confecționată, fac din această rochie de vară un must have al sezonului.

Rochia Skater

O rochia din voal Dark BLOOM este alegerea perfectă pentru un eveniment special. Este o rochie care debordează de feminitate. Culoarea neagră a voalului în combinație cu imprimeul floral dau un plus de eleganță și te vor pune în lumina reflectoarelor.

rochia dark bloom 2

Rochita Corai este lejeră, din voal, oferă mereu eleganță și încredere în sine, iar varietatea largă de modele din care poți alege nu poate fi decât o invitație la a încerca croileli noi sau poate o paletă nouă de culori pentru ține.

rochia corai
Share this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *