Cum returnez

În cazul în care un produs nu vi se potriveşte sau nu sunteti mulţumit de acesta, aveti dreptul de a returna produsul în termen de 14 zile de la primirea acestuia.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte,  și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34 din 2014privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

O.U.G. 34 din 2014

Pentru returnarea unui produs este necesar sa completati acest formular în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

Informatii despre comanda

Numele (obligatoriu)

Prenume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Numar comanda (obligatoriu)

Data comanda (obligatoriu)

Informatii despre produs si motivul de returnare

Nume produs (obligatoriu)

Cod produs (obligatoriu)

Cantitate (obligatoriu)

Motivul returnarii

Produsul este deschis?

Defecte sau alte detalii


Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client. Adresa la care trebuie returnat coletul este notata pe factura primita.
Plata contravalorii produselor se achita prin transfer bancar, catre dumneavoastra, in baza informatiilor furnizate in formularul de retur sau ramburs prin curierat.

Contravaloarea produsului va fi rambursata in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii lastminutefashion.ro de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

Lastminutefashion.ro va rambursa contravaloarea produsului folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de Cumparator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului în care Cumparatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata.

URMATI URMATORII PASI PENTRU RETUR :

1. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la adresa :  comenzi@lastminutefashion.ro

2. Expediati produsele prin curierat rapid, cereti ramburs contravaloarea produselor nedorite, puteti da un cont personal pentru virarea banilor sau puteti cere banii in plic. Adresa de retur este PFA Anca Steluta Santimbrean,  Alba Iulia  , str. Tudor Vladimirescu nr 13 bl v4 et 4 ap 12 , tel 0740125214  ,  fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat returul.. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.